Over Micrel

Achter het bedrijf Micrel zit ik, Mirella Volle bijgenaamd Roman. Na mijn opleiding kwam ik in het bedrijfsleven terecht waar ik de functie van sales coördinator bekleedde. Tegelijkertijd was ik eigenlijk al die duizendpoot die werkzaamheden als planning, inkoop, administratie en logistiek onder controle had. Door de jaren heen heb ik er ontzettend veel geleerd en mijn kwaliteiten meegenomen naar m’n eigen bedrijf: Micrel.

IMG_6407-2
Micrel-Support

Samen naar een betere workflow.

Met Micrel wil ik jou als ondernemer weer wat adem geven om te ondernemen zoals jij dat gewend bent. Ik bied jou een steun in de rug die je nu nodig hebt, maar we kijken ook naar de toekomst. Wat gaat goed en wat kan beter.

Ik begeleid jou naar die betere werkvorm zodat jij weer met plezier en lol weer kan ondernemen.

Hoe gaan we dan te werk?

Heel simpel. Eerst gaan wij met elkaar in gesprek. We gaan bekijken en onderzoeken waar jij nu behoefte aan hebt in je onderneming als het gaat om directe ondersteuning maar ook als begeleiding naar een betere workflow.

We maken afspraken met elkaar wat voor de jou de fijnste weg is om aan te pakken.  Waar? Daarin ben ik flexibel zowel bij jou op locatie of online.  Tussentijds evalueren we de gang van zaken en bekijken we samen of we op de goede weg zijn, wat goed gaat en wat beter kan zodat we op de juiste manier verder kunnen. Zo zorgen we ervoor dat jij weer back on track bent.

Micrel-Stappen

Micrel staat voor brede inzetbaarheid, flexibiliteit, integriteit en betrouwbaarheid.

Iemand waardoor jij je zorgen en taken met volle vertrouwen aan kan overlaten. Samen zorgen we ervoor dat jij jouw passie en vak weer kan uitoefenen!