Over Micrel

Achter het bedrijf Micrel zit ik, Mirella Volle bijgenaamd Roman. Na mijn opleiding kwam ik in het bedrijfsleven terecht waar ik de functie van sales coördinator bekleedde. Tegelijkertijd was ik eigenlijk al die duizendpoot die werkzaamheden als planning, inkoop, administratie en logistiek onder controle had. Door de jaren heen heb ik er ontzettend veel geleerd en mijn kwaliteiten meegenomen naar m’n eigen bedrijf: Micrel.

IMG_6407-2
Micrel-Support

Ondersteuning op maat

Met Micrel wil ik jou als ondernemer weer wat adem geven om te ondernemen zoals jij dat gewend bent. Ik bied jou een steun in de rug om jou te ontlasten van werkzaamheden waar je niet meer aan toe komt. De ondersteuning is op maat dus of het nou één week is of een paar maanden, het kan allemaal.

Hoe gaan we dan te werk?

Heel simpel. Eerst gaan wij met elkaar in gesprek. We gaan daarin naar boven halen waar jij als ondernemer ondersteuning nodig hebt. Als dat duidelijk is maken we een plan van aanpak en kunnen we afspraken maken hoe ik voor je aan de slag kan gaan. Waar? Ook dat is bespreekbaar! Locatie van werkzaamheden kan bij mij op kantoor zijn of bij jou op kantoor als jij dat prettiger vindt. Tussentijds evalueren we de gang van zaken en bekijken we samen of we op de goede weg zijn, wat goed gaat en wat beter kan zodat we op de juiste manier verder kunnen. Zo maken we samen telkens een stap vooruit.

Micrel-Stappen

Micrel staat voor brede inzetbaarheid, flexibiliteit, integriteit en betrouwbaarheid.

Iemand waardoor jij je zorgen en taken met volle vertrouwen aan kan overlaten. Samen zorgen we ervoor dat jij jouw passie en vak weer kan uitoefenen!