De Workflowkoffer                    Your Workflow Quality Case

Met deze methode gaan we samen een juiste workflow bereiken voor jouw onderneming met behoud voor de kwaliteit waar jij voor staat. We doorzoeken de schakels van je organisatie en gaan kijken naar de juiste structuur of processen. Er komt weer grip en focus voor jouw doelen en passie als ondernemer. Hoe fijn is het om dat weer terug te hebben.

 

Werkwijze;

Ik start met een gratis intake waarin we kennis maken. Ik maak kennis met jouw bedrijf en we kijken globaal waar we de kruks kunnen gaan vinden of waar we helderheid en struktuur willen zien.

 

Start met Quick Scan Case.

Een module waarin we gaan mindmappen/brainstormen wie doet wat en wat doe wie. We ontdekken in grote lijnen waarin sommige schakels vastlopen of waar het beter kan stroomlijnen. (deze scan is overigens ook los te boeken).

We gaan de diepte in met modulekoffers 2  en 3

de Pettenkoffer/Capcase challenge en de all you need is suitecase.

Wie moet alle ballen hoog houden? Kan jij je verplaatsen in diegene die alle petten op heeft?  We maken het zichtbaar en voelbaar door een leuke challenge. Maar we gaan ook kijken wat nodig is om de situatie te verbeteren. Wat is er nodig of wat heb jij nodig om zaken te veranderen?

 

Met modulekoffers 4 en 5 krijg je inzicht, wil je knopen doorhakken en beslissingen nemen. Samen zorgen we ervoor dat er de juiste workflow onstaat. Jouw bedrijf komt weer back on track.

Er komt weer grip en focus. En jij kunt weer ondernemen met passie zoals je dat altijd al wilde doen.

Heb je vragen of wil je eens sparren wat dit voor jou kan betekenen neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

workflowkoffer
PHOTO-2022-01-26-09-00-40

Betere externe en interne communicatie in de organisatie

Wil je hier meer over weten?