Diensten

Weer terug naar het focussen op jouw organisatie. Of het nou gaat om wat extra ondersteuning in de administratie, communicatie, verkoop of de logistiek, je kunt het met een gerust hart uitbesteden aan Micrel. Samen gaan wij aan de slag om te kijken op welke plekken ik die ondersteuning kan bieden in jouw bedrijf. Door te fungeren als spin in het web in jouw onderneming, bied ik jou die steun in de rug die je nodig hebt. Met Micrel heb jij je rechterhand gevonden!

Persoonlijke service is waar ik voor sta. Het is van belang omdat op deze manier we het efficiëntst kunnen bekijken waar zich moeilijkheden bevinden, waar ik ondersteuning kan bieden en vanaf wanneer ik kan gaan beginnen met jou in werk te verlichten. Tussentijds evalueren we samen waar we tevreden over zijn en waar er nog punten liggen die beter kunnen. Mijn doel is om jou weer efficiënt te laten ondernemen. En dat doel bereiken we door dit samen aan te pakken!

Bekijk hieronder mijn diensten.

Micrel_Administratie_JPG-Klein

Administratieve ondersteuning

Kom jij ook om in het (digitale)papierwerk en ben je daardoor de structuur een beetje kwijt?

Micrel_Communicatief_JPG-Klein

Communicatieve ondersteuning

Loopt jouw bedrijf niet meer als een geoliede machine? Samen zorgen wij dat alle schakels binnen jouw organisatie weer optimaal gaan functioneren.

Micrel_In-en-verkoop_JPG-Klein

In- en verkoopondersteuning

Moeten al die offertes en opdrachten nog worden uitgewerkt, maar zie je door alle drukte niet wanneer je hieraan toe moet komen?

Micrel_Logistiek_JPG-Klein

Logistieke ondersteuning

Ben jij ook de structuur en organisatie kwijt met het gehele proces van levering, opslag en verzending van producten?

Micrel biedt een breed pakket ondersteunende diensten.

Wil je hier meer over weten?